Sociální sítě
Nahoru

Aby obličej nezestárnul

Ať chceme nebo ne, obličej je první částí těla, které si všímáme. Podle něj se lidé poznávají – je naší vizitkou. Právě proto je nezbytné o něj pečovat kvalitními přípravky. Řada Les Parfaits, francouzské přírodní kosmetiky GERnétic, tvoří kombinaci tří produktů.

Reparační sérum s obsahem březové mízy a vyváženým obsahem minerálů a stopových prvků, dále pak denní a noční krém. Reparační sérum se doporučuje k rychlému rozjasnění a vyhlazení pleti, a to například před společenskou událostí. Z dlouhodobých studií vyplývá, že díky jedinečnému séru dochází k vyhlazení pleti až o 68 procent. Při pravidelném používání nočního krému Anti Temps dojde k okysličení pokožky a v neposlední řadě k podpoře buněčného růstu až o 46 procent.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.