Sociální sítě
Nahoru

Snubní prsteny RETOFY

Krása, preciznost a individuální přístup k zákazníkům je hlavním cílem české společnosti RETOFY, která se se svými službami těší již od roku 1994 skvělé pověsti.

Snubní prsteny značky RETOFY se díky své vysoké kvalitě ručního zpracování, sledováním moderních trendů, novodobých technologií a profesnímu klientskému servisu čím dál tím více dostávají do obecného podvědomí  zákazníků nejen v České republice, ale i mimo tuzemský trh.

Snubní prsteny společnosti RETOFY jsou vyráběna ručně. Vzhledem k individuálnímu pohledu na klienta Vám vyhoví v takřka všech Vašich přáních. Ať už je to například změna materiálu Vámi požadovaného produktu, rytin, počtu kamenů, nebo šířky prstenu. Můžete si tak zajistit že Vámi zakoupený prsten bude jediným originálem na světě a bude vytvořen přímo dle Vašich požadavků.

www.retofy.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.