Sociální sítě
Nahoru

Alain Mikli inspirovaný světem rychlých kol

Nová kolekce Alaina Mikliho a Phillipa Starcka Mileage je inspirována designem aut. Oživuje legendu, jejíž příběh se začal psát v roce 1927. Tehdy americký pilot John McCready požádal výrobce brýlí, aby mu zkonstruoval praktické brýle, které mu umožní simultánně vidět horizont a přístrojovou desku kokpitu. Vznikl nadčasový kapkovitý tvar očnic brýlí, kterým se začalo říkat „pilotky“. Charakteristický design se prosadil i v automobilizmu a ve světě módy se stal doslova nesmrtelným. Alain Mikli jej nyní s neobyčejným akcentem na výjimečnost vrací na scénu.

Spolu s aktuální kolekcí Mileage uvádí Žilka Optik Studio na český trh také revoluční brýlové čočky Zeiss i.Scription™ vhodné do slunečních i dioptrických brýlí. Spojení mistrovského designu brýlových obrub Alain Mikli s precizními čočkami Carl Zeiss ve výsledku přináší nejvyšší dosažitelnou kvalitu a užitnou hodnotu. Unikátní brýlová čočka i.Scription™ Carl Zeiss s přesností 0,01 dioptrie je řešením pro všechny, kteří chtějí jasně a ostře vidět kdykoliv – za šera, večer i při ostrém slunci. Čočka Zeiss i.Scription™ je díky svým vlastnostem nejlepší možnou korekcí pro všechny světelné podmínky. Zlepšení ostrosti a celkové kvality vidění, mimo dalších pozitivních efektů, výrazně zpřesní a zrychlí i reakce za volantem. Konstrukce brýlové čočky Zeiss i.Scription™ je individuálně přizpůsobená „na míru“ oční vadě konkrétního zákazníka. Výběru brýlí proto předchází důkladné vyšetření zraku na diagnostickém přístroji i.Profiler™, který má Žilka Optik Studio jako první optik v České republice. V rámci prezentace nových čoček Zeiss i.Scription™ je komplexní vyšetření na tomto moderním přístroji až do 30. dubna v Žilka Optik Studiu prováděno zdarma!

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.