Sociální sítě
Nahoru

Luxusní kabelky Brook Street žádají i celebrity

Luxusní kabelky Brook Street prestižní módní značky Aspinal of London se ihned po svém uvedení na trh staly celosvětovým hitem. Jejich výjimečnému kouzlu a rafinovanosti totiž jednoduše nelze odolat. Brook Street jsou úchvatné, mimořádně sofistikované luxusní kabelky určené výjimečným ženám. Stávající kolekce byla rozšířena o nové barvené varianty, které jsou právě v tyto dny představovány veřejnosti.

„Když sledujete novou kolekci, nezřídka ztrácíte dech. Aspinal of London je přesně tou značkou, u níž si říkáte: Tohle je prostě nádherné! To prostě musím mít! Je obtížně popsatelné, čím je vlastně Aspinal of London odlišný od ostatních značek. Je to v pocitu, v charismatu nebo možná v auře, kterou mají jeho kolekce. Každopádně máte v hlavě pouze jediné slovo: fantastické.“Aspinal of London dokázal spojit cit pro stylovost s nadčasovostí a propojit tyto prvky s linií tradičního britského aristokratického stylu. Výsledkem jsou kolekce, v nichž jsou jak moderní módní doplňky, tak i nadčasové výrobky tradičního designu.Kabelky řady Brook Street jsou vyrobené z nejkvalitnější italské telecí kůže. Každá kabelka je opatřena bočními pásky s možností utažení či uvolnění pro zvětšení nebo zmenšení obsahu kabelky. Na vnějších stranách je vybavena dvěmi oddělenými kapsami na zip. Hlavní vnitřní prostor kabelky s uzavíráním na zip poskytuje dostatečně velký prostor pro všechny každodenní potřeby. Vnitřek kabelky je vykládán nejkvalitnějším hedvábím (grogrénem). Zipy jsou švýcarské výroby, drobné kovové doplňky jsou italské.

Kolekci luxusních kabelek Brook Street zakoupíte výhradně v prestižním butiku Arde Style Shop.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.