Sociální sítě
Nahoru

Hodinky na každé ruce? Alfex přitakává!

Centrála slavné značky Alfex, jejíž kořeny byly zapuštěny už ve roce 1948, se rozprostírá na jihovýchodě Švýcarska, a to ve městě Lugano. To je známé pro svůj silně italský charakter, který se promítá nejenom do místní architektury, kultury a celkového životního stylu, ale také do energického designu a přístupu k módě. Není tedy divu, že se Alfex nebrání novým módním trendům, jako je nošení hned dvou náramkových hodinek, a to na každém zápěstí jedny! S novým trendem, o jehož prolomení do „fashion“ světa bojovala společnost poslední tři roky, souvisí i uvedení nových elegantních hodinek linie New Structures. Ty jsou právě odrazem ležérního životního stylu. Jsou tedy více než šperkem. Situují se do pozice společníka jak na denní, tak i na večerní příležitosti. Jednotlivé části jejich řemínku, v kombinaci leštěné nerezové oceli a lakovaného plastu s černou nebo bílou glazurou, se navíc přizpůsobí křivce jemného zápěstí žen. Antialergické hodinky jsou vlhkotěsné, a to do 3ATM, přičemž jejich pouzdro ukrývá spolehlivý švýcarský quartzový strojek značky Ronda. A cena? Ta byla záměrně stanovena velmi nízko, aby se trend mohl snadno uchytit. Dvojice hodinek tak dohromady vyjde na pouhých 15 000 Kč.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.