Sociální sítě
Nahoru

Vyhlídkové lety na Aviatické pouti 2012

Stejně jako vloni, tak i letos, budou na Aviatické pouti 2012 opět probíhat vyhlídkové lety pro veřejnost, a to na vrtulnících Robinson 44, Bell 206 a Bölkow Bo 105 letecké společnosti Blue Sky Service. Jak nás upozornil měsíčník Zbraně & náboje, tak velkou zajímavostí je, že poslední jmenovaný typ má za sebou službu u Policie ČR, takže cestující možná uspokojí nejen samotný zážitek z letu, ale i fakt, že svou sedačku dědí po záchranářích a členech zásahových jednotek.

Obrovskou výhodou letošních vyhlídkových letů je skutečnost, že budou nabízeny i v průběhu téměř celého hlavního programu, tedy v podstatě bez přestání od 8:00 do 20:00 hodin po oba dny. Stanoviště vrtulníků a prodej letenek bude v nejzápadnější části návštěvnického koridoru, kam zájemce navedou ukazatele. Jednotná cena za letenku je 600 Kč na osobu, přičemž doba letu je 5 až 10 minut – možnost je však i pronájem dlouhodobější.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.