Sociální sítě
Nahoru

Perlové týdny v klenotnictvích Halada

Pokud milujete perly a perlové šperky, rozhodně si nenechte ujít tradiční „Perlové týdny“, které ve spolupráci s luxusní značkou Schoeffel pořádá klenotnictví Halada každoročně v měsíci květnu. Postupně budou moci zákazníci klenotnictví Halada v Praze, Brně a nově také v Českých Budějovicích vybírat z naprosto bezkonkurenčního množství těch nejkrásnějších perlových šperků, které značka Schoeffel přiveze do Česka výhradně pro tuto akci na pouhé tři týdny. K vidění i k dostání budou perlové šňůry a šperky z perel sladkovodních, akoya, tahitských i těch nejdražších z jižních moří ve velké škále barev i tvarů. Ať už je budete zkoušet v podobě náhrdelníku, náušnic nebo náramku, můžete si být jisti jejich prvotřídní kvalitou, perfektním zpracováním a dokonalou harmonií barev a tvarů, která vás jednoduše uchvátí. Právě díky těmto atributům přitahují perly a perlové šperky Schoeffel pozornost již od roku 1921.

Perlové týdny budou probíhat od 14. do 20. května v klenotnictví Halada v Praze (Na Příkopě 16), od 21. do 27. května v klenotnictví Halada v Brně (Česká 23) a nově také od 28. května do 3. června v klenotnictví Halada v Českých Budějovicích (Náměstí Přemysla Otakara II. 31).

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.