Sous Chef hotelu Kempinski v Emirates Palace v Abú Dhabí

David Hlava, Sous Chef hotelu Kempinski Hybernská Prague, se právě vrátil z Kempinski hotelu Emirates Palace v Abú Dhabí, kde prošel desetidenním školícím programem v osmi z celkových dvanácti restaurací a barů hotelu Emirates Palace, během něhož poznával tajemství například arabské či italské kuchyně a gastronomie fine dining. Získané zkušenosti nyní bude moci využít při vytváření nového letního BBQ menu, které připravuje pražský hotel.

Dalším účelem cesty bylo provést kontrolu kvality Business Class menu na palubách letu Českých aerolinií mezi Prahou a Abú Dhabí. Menu pro České aerolinie bylo exkluzivně navrženo šéfkuchařem hotelu Kempinski Hybernská Prague, Markem Fichtnerem.

David Hlava ke školení v hotelu Emirates Palace uvedl: „Byl to úžasný zážitek! Cestování je důležitou součástí profesního růstu každého zaměstnance skupiny Kempinski Hotels, jelikož nám pomáhá objevovat nové obzory, bourat stereotypy a motivuje nás k tomu, abychom si v našem kariérním rozvoji nastavovali vždy vyšší a vyšší cíle. Pro Kempinski jsem začal pracovat v roce 2004 jako učeň v hotelu Kempinski San Lawrenz v Gozo na Maltě. Od té doby jsem měl možnost stát se členem týmů, které otevíraly nové hotely Kempinski Barbaros Bay Bodrum v Turecku a Djibouti Palace Kempinski v Africe. Nedávný školící program v Emirates Palace byl tak další výbornou zkušeností, díky které jsem se mohl naučit nové věci a srovnat krok se současným závratným tempem gastronomického vývoje.” Skupina Kempinski se navíc osvědčila jako jeden z nejlepších zaměstnavatelů v hotelovém průmyslu, když její oblíbený školící program Essential! („E!“) získal první místo v kategorii „Nejlepší program pro řízení lidských zdrojů a talentu“ v prestižním vyhlášení 2011 Worldwide Hospitality Awards. Kromě toho vedení Kempinski Hotels nedávno uspořádalo druhý ročník Kempinski Career Day, který pomáhá všem zaměstnancům a externím uchazečům objevit možnosti své současné či budoucí kariéry v rámci této hotelové skupiny. Career Day dnes představuje největší pracovní veletrh na světě, který je organizován jedinou hotelovou skupinou.

Drsný tourbillon Bell & Ross v butiku

Drsný tourbillon Bell & Ross v butiku

Všem milovníkům hodinek s aviatickou duší se musí rozbušit srdce. Do pražského butiku Bell &

Nová kolekce šperků BVLGARI MVSA ctí múzy starověkého Řecka

Nová kolekce šperků BVLGARI MVSA ctí múzy starověkého Řecka

Devět legendárních sester, které vládly umění, poezii a hudbě inspirovaly dům Bulgari k vytvoření nové kolekce

MeisterSinger v hodinářství Koscom

MeisterSinger v hodinářství Koscom

Krátce po otevření hodinářství Koscom, které si stále drží pozici největšího ve střední Evropě, dochází

Letní Top Class se zhlédl ve světě z cukru a diamantů

Letní Top Class se zhlédl ve světě z cukru a diamantů

Přední magazín ze světa snů, česká bible luxusu Top Class, opět narušil zažité konvence a

Skeleton Prokop & Brož v barvách české trikolóry

Skeleton Prokop & Brož v barvách české trikolóry

Mladá tuzemská hodinářská značka Prokop & Brož, jejíž poslední koncept jsme nedávno představili, odhalila portálu

Gastronomický výběr

Souhra chutí v restaurantu La Truffe

Souhra chutí v restaurantu La Truffe

Zavřete oči. Nasajte to zvláštní, až pekelné, aroma, které visí ve vzduchu. Už předem vám

Koncept, který umocňuje zážitek ze šálku kávy

Koncept, který umocňuje zážitek ze šálku kávy

Společnost Nespresso v Česku rozvíjí „kávovou kulturu“ již od roku 2006, kdy otevřela první vlajkový

Vánoční firemní večírek v Chagall’s Club Restaurantu

Vánoční firemní večírek v Chagall’s Club Restaurantu

Že Chagall’s Club Restaurant patří mezi oblíbené pražské restaurace jste jistě už zaznamenali. Chagall’s je

Chutě vín z celého světa

Chutě vín z celého světa

Ve dnech 17. a 18. října 2014 se v překrásných prostorách kostela sv. Vavřince v

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

Koktejly a k tomu typické chuťovky, tlumené světlo, podmanivá hudba – to vše v čistém

Osobnosti

Šest otázek pro pana Pavla Brídu

Šest otázek pro pana Pavla Brídu

Podařilo se nám vyzpovídat ing. Pavla Brídu, který neunikl našemu hledáčku zajímavých osobností českého trhu.

Fire and Ice v podání Bene Mayra

Fire and Ice v podání Bene Mayra

V roce 1986 natočil Willy Bogner junior úspěšný sportovní film „Fire and Ice“, za který

Michael Vorba opětovně zazářil

Michael Vorba opětovně zazářil

Víkendová podzimní cena Brna, v rámci Masaryk Racing Days, se nesla pro českého pilota Michaela

Michal Vorba na Blancpain Sprint Series

Michal Vorba na Blancpain Sprint Series

Tento víkend zavítal na Slovensko další díl seriálu Blancpain Sprint Series, tedy momentálně nejprestižnější šampionát

Jaeger-LeCoultre na zápěstí šéfkuchaře Jana Charouze

Jaeger-LeCoultre na zápěstí šéfkuchaře Jana Charouze

Nestává se často, aby byl šéfkuchař restaurace vyhlášeným pilotem závodních aut a navíc měl slabost


Powered by: wordpress & purengine.