Sociální sítě
Nahoru

Thomas Sabo Glam & Soul

Letní kolekce Thomas Sabo s názvem Glam & Soul je elegantní poctou těm nejúspěšnějším stříbrným šperkům, které značka od svého vzniku vytvořila. Thomas Sabo v ní nabízí novou interpretaci svých největších ikon – od lebky, přes hvězdici a kříž, až po okřídlené srdce.

V rámci speciální edice vzniklo 44 nových přívěsků, 5 náramků a řada zbrusu nových náhrdelníků s ladícími náušnicemi a prsteny. Záleží jen na vás, jaký styl zvolíte; variabilní systém přívěsků nabízí nekonečné množství originálních kombinací. Novinkou je stříbrný řetízek se systémem „click-in“, který umožňuje během okamžiku zavěsit přívěsek na každý druhý článek i bez použití karabiny.

I rebelská kolekce lebek, křížů a kotev v podobě přívěsů, prstenů a náramků se dočkala atraktivního faceliftu – jsou menší a jejich detaily viditelně propracovanější. Absolutní hvězdou kolekce jsou miniaturní lebky na náramcích z matně černých korálků, které diskrétně podtrhují look nového moderního rebela.

Barvami hýřící šperky ze snové zahrady s oblíbenými motivy květin, ovoce a zvířat překvapí svou dospělou hravostí. Kombinují retro odkazy na 50. a 60. léta s moderními tvary. Nechybí ani populární klíče tentokrát doplněné o malé zámky poseté zirkony.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.