Sociální sítě
Nahoru

Neviditelná rovnátka Incognioto ze zlata

Ještě před nedávnem se zejména dívky v pubertálním věku předháněly, která z nich bude mít úžasnější rovnátka. Tyto zubní aparátky se zvýrazňovaly nejrůznějšími barevnými odstíny či blýskavými kamínky. Tato doba je nenávratně pryč a nejen mladí lidé, kteří mají problémy s nepravidelným růstem zubů, hledají spíše diskrétní, co nejméně viditelné aparátky. Právě těm jsou určena neviditelná rovnátka Incognito od společnosti 3M, využívající nejmodernějších technologií na poli ortodoncie. Primární výhodou rovnátek Incognito je jejich diskrétnost. Té je dosaženo instalací na vnitřní stranu chrupu, čímž se rovnátka stávají navenek skutečně neviditelnými. Mohou tak působit 24 hodin denně aniž by upoutávala zvýšenou pozornost okolí. Jejich majitel se díky tomu může cítit skutečně pohodlně po celou dobu léčby a veřejnosti dávat na odiv jenom krásně se rovnající zuby a své zvyšující se sebevědomí. Celá rovnátka jsou vyrobena z pravého zlata, jehož vlastnosti přímo předurčují tento materiál pro použití v ortodoncii. Zejména jeho jednoduchá formovatelnost je klíčová pro zcela individuální výrobu, která umožňuje vytvarovat zámek do nejjemnějších detailů. Zlato navíc představuje pro lidský organismus přijatelný prvek, který nezpůsobuje alergickou reakci. Zlatá rovnátka Incognito od společnosti 3M proto představují záchranu pro všechny, kteří jiné materiály jednoduše nesnesou. I jim tak mohou přinést krásný úsměv do života.

6 revolučních výhod rovnátek Incognito

1. Individuálně tvarované zámky přesně kopírují povrch zubů, což umožňuje vytvoření velmi tenkých zámků. Tím se zaručuje maximální možné pohodlí a komfort klienta i v úvodu léčby.

2. Zvětšení plochy zámků zajišťuje jejich přesné umístění a jejich výbornou přilnavost k zubu.

3. Použitý materiál – slitina zlata umožňuje dosažení vysoce přesného odlití jednotlivých součástí rovnátka, které je důležité pro precizní léčbu a zároveň minimalizuje riziko alergických reakcí.

4. Individualizované dráty zhotovené počítačově řízeným robotem zvyšují efektivitu terapie.

5. Kombinací počítačové technologie a individuálního designu lze dosáhnout spolehlivý a předpověditelný výsledek.

6. Léčbu provádí pouze úzce specializovaní lékaři (ortodontisté), kteří jsou pro 3D lingvální techniku Incognito certifikovaní.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.