Sociální sítě
Nahoru

Ze zasedacích místností do sportovních arén

Svět byznysu může být stejně soutěživý jako sportovní aréna, svou silou, vytrvalostí a týmovou prací, které jsou nezbytné k úspěchu. Není proto divu, že společnost NetJets Europe zaznamenala, že když evropští top manažeři potřebují rozptýlení, míří ze zasedacích místností na sportoviště.

Sportovní léto 2012 bude výjimečné díky špičkovým sportovcům a sportovkyním z celého světa, kteří se utkají v rámci mnoha světových šampionátů a na očekávaných letních Olympijských hrách. Všechny důležité události se ovšem nebudou dít pouze na sportovištích, na tribunách totiž budou při sledování sportovních klání relaxovat a navazovat nové kontakty přední evropští byznysmeni.

Protože byznys dokáže být stejně nepředvídatelný jako sportovní klání, společnost NetJets Europe vyvinula flexibilní program služeb, které se perfektně přizpůsobí aktuálním potřebám – NetJets Europe garantuje přistavení letadla kdekoli na světě během 10 – 24 hodin od jeho objednání a zároveň přináší nejvyšší standard v oblasti bezpečnosti a služeb. To je jedním z důvodů, proč špičkoví sportovci jako Petra Kvitová a Tomáš Berdych cestují s NetJets Europe – aby si zajistili, že dorazí na místo určení bezpečně, bez zbytečné ztráty času a zároveň se vyvarují nepříjemnostem, které provází cestování s komerčními leteckými společnostmi.

Tým NetJets Europe připravil kalendář nejprestižnějších sportovních akcí tohoto roku, a díky své základně 130 letadel, jež zajišťují přepravu do více než 5 000 destinací po celém světě na Vás zůstává pouze jediné – rozhodnout se, komu budete fandit.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.