Sociální sítě
Nahoru

Otevřen nový showroom luxusních vozů

Milovníci luxusních vozů mají svůj další svatostánek. Nový showroom totiž otevřel v pražské ulici V. P. Čkalova Exelero – neautorizovaný prodejce nových i ojetých luxusních a supersportovních vozů.

Najdete tady značky Bugatti, Rolls-Royce, Bentley, Aston Martin, McLaren, Honda, Lamborghini, Ferrari, Maserati, Porsche, Mercedes-Benz, Maybach a několika dalších. Exelero také nabízí nové či referentské vozy prémiových značek BMW, Audi a Land Rover a specializuje se i na na závodní vozy a speciály značek Ferrari a Porsche. Dodají i auta přímo na zakázku, podle přání klientů. Samozřejmostí jsou kompletní služby spojené s poradenstvím, výběrem a nákupem vozu, financováním i servisem či garance původu a záruk u všech vozů.

Kromě Prahy má Exelero prodejní showroom také v Brně, jen kousek od exitu 194 z dálnice D1.  V obou showroomech vás přivítají od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 hodin.

Kontakt: EXELERO CARS PRAHA, V. P. Čkalova 784/22, Praha, tel.: 233 337 811, e-mail: showroom.praha@exelero.cz EXELERO CARS BRNO, Vídeňská 119b, Brno, tel.: 725 452 134, e-mail: showroom.brno@exelero.cz, www.exelero.cz

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.