Sociální sítě
Nahoru

Klapka: Jameson na 47. MFFKV. Podruhé!

Irská whiskey Jameson se dlouhodobě aktivně zapojuje do dění ve filmovém průmyslu a její jméno si lidé na celém světě již řadu let spojují s filmem. Po loňské premiéře si i letos zvolila Karlovy Vary, aby zde zpříjemnila pobyt všem filmovým fanouškům. Mezinárodní Filmový Festival Karlovy Vary se tak ocitá v zájmu lahodné whiskey po boku věhlasných světových festivalů, jakými jsou The Independ Spirit Awards USA, největší irský filmový festival Jameson Dublin International Film Festival, jehož sponzorem je již od roku 2003 nebo Jameson Empire Awards, které Jameson pořádá ve spolupráci s největším světovým filmovým časopisem Empire. 47. ročník MFFKV odstartuje slavnostním zahájením 29. června a potrvá celkem devět filmem protkaných dní.

Také letošní léto tedy zažijeme ve Varech tu jemnou chuť kvalitní irské whiskey Jameson po nebo před shlédnutím dobrého filmu, kterými bude letošní festival opět nabitý. Stan plný zábavy, který najdete v centru festivalového dění hned vedle hotelu Thermal, by jistě neušel pozornosti ani kontroverznímu herci Nickovi Noltemu, jenž oprášil svou zašlou slávu v kultovním seriálu The Wire neboli Špína Baltimoru. Neúplatný čestný hrdina, jehož nejoblíbenější drink je právě Jameson se sice do Varů nechystá, zato se můžeme těšit na Helen Mirren a řadu zajímavých osobností filmového světa.

V Jameson Festival Lounge si návštěvníci mohou vychutnat drinky z kvalitní irské whiskey v podání špičkového barmanského týmu a také pestrý koktejl hudby  v podání předních českých hudebníků a  DJs. Vstup do Jameson Festival Lounge je zdarma, k dispozici bude také free wi-fi, pro hosty je dále připraveno posezení na zahrádce. Pokud tedy vyrážíte do Karlových Varů na filmový festival, pak Jameson Festival Lounge rozhodně nesmí uniknout vaší pozornosti!

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.