Sociální sítě
Nahoru

Emirates létá do Vietnamu

Více než 50 000 obyvatel České republiky vietnamského původu dostane možnost nového spojení se zemí svých předků – společnost Emirates spustí 4. června novou linku do Ho Či Minova Města. Z Prahy mohou cestující využít Boeing 777-300ER společnosti Emirates a v Terminálu 3 dubajského letiště, který je jedním z nejmodernějších na světě a slouží výhradně pro cestující společnosti Emirates, přestoupit na navazující let do Vietnamu.

Ho Či Minovo Město bude obsluhovat Airbus A330-200, který nabídne 251 míst v ekonomické třídě a 27 v business třídě. Tato kapacita se ještě zvýší ve chvíli, kdy bude Airbus A330-200 nahrazen Boeingem 777-300ER, k čemuž dojde 28. října 2012. Díky tomu bude moci mezi Českou republikou a Vietnamem cestovat najednou až 442 pasažérů.

Na oslavu zavedení nové linky nabízí společnost Emirates svým zákazníkům, kteří si do konce května rezervují letenku do Ho Či Minova Města, možnost zakoupit si zpáteční let již od 12 000 Kč. Bořivoj Trejbal, country manager společnosti Emirates pro Českou republiku řekl: „Ho Či Minovo Město je živá a velmi exotická destinace, která se nabízí jako ideální brána k prozkoumání krás Vietnamu, takže jsme nadšeni, že ji můžeme připojit do naší celosvětové sítě. Věříme, že o tuto destinaci bude velký zájem vzhledem k rostoucímu turistickému ruchu a obchodu mezi Českou republikou a Vietnamem a také díky velké komunitě lidí vietnamského původu v České republice.“ Dodává: „Podle mého názoru je naše nová linka bezkonkurenční, zejména pokud mluvíme o kombinaci ceny letenky a zážitku, který se cestujícím dostane na palubě letadel společnosti Emirates na cestě z Prahy do Ho Či Minova Města.“

Zprávy o nejnovější lince společnosti Emirates budou jistě kladně přijaty v České republice, kde žije přes 50 000 lidí vietnamského původu. Je to třetí největší menšina žijící v Česku a zároveň menšina s nejvyšším počtem lidí, kteří zde mají trvalý pobyt.

Všichni pasažéři cestující se společností Emirates do Vietnamu mohou využít štědrých váhových limitů zavazadel – 30 kg v ekonomické třídě, 40 kg v business třídě a 50 kg v první třídě. Tato nová linka do Ho Či Minova Města také nabídne cargo kapacitu až 29 tun denně s Emirates SkyCargo.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.