Sociální sítě
Nahoru

Nabídku vozů BMW Alpina obohatilo dynamické B6 Bi-Turbo

Automobilový výrobce Alpina, produkující vozy BMW Alpina, je na českém trhu zastoupen od roku 2010 společností Invelt s.r.o. Nabídku této značky, která zahrnuje celou škálu modelů, nyní doplňuje typ BMW Alpina B6 Bi-Turbo.

Produkty BMW Alpina se vyznačují velmi specifickým pojetím. Jedná se o exkluzivní automobily zaměřené na vyhraněnou klientelu, žádající spojení vrcholného luxusu a individuálního přístupu s výkonností a přirozenou sportovností. Modely BMW Alpina jsou po technické stránce postavené na základě automobilů BMW, jedná se však o důkladně přepracované vozy s vlastními motory, specifickým naladěním podvozku a v neposlední řadě i bohatou výbavou podpořenou prvotřídními použitými materiály.

Automobil BMW Alpina si přitom může každý z klientů specifikovat zcela podle vlastních představ – k tomu je připraven takřka neomezený individualizační program s nejmodernějším technickým vybavením, ale především také zkušeným personálem. Právě kvalita prováděných úprav, stejně tak jako technologické zázemí, značku Alpina posunuly z pozice úpravce automobilů BMW do statutu malovýrobce automobilů. V současnosti ročně vzniká přibližně 1000 vozů BMW Alpina.

Precizní a sofistikované nastavení BMW Alpina B6 Bi-Turbo je provedeno s vysokou odborností typickou právě pro vozy značky Alpina. Vysoký výkon a točivý moment v kombinaci s nízkou spotřebou paliva a nízkými emisemi CO2 zaručují vynikající požitek z jízdy. BMW Alpina B6 Bi-Turbo svými jízdními vlastnostmi, dynamikou a všestranně nastavitelným odpružením splňuje nejvyšší požadavky v na komfort a současně na sportovní provedení.

Příjemná atmosféra interiéru spolu s kvalitními materiály uspokojí i ty nejvyšší nároky a zaručí dokonalou pohodu. Propracované detaily, vzrušující zvuk a perfektní souhra dynamiky s elegancí, takové jsou vozy BMW Alpina B6 Bi-Turbo. Alpina dala B6 Bi-Turbo do vínku sílu, která zdůrazňuje elegantní vzhled a sportovní charakter tohoto vozu. Verze Cabrio nabízí maximální požitek z jízdy, kdy řidiče od proudícího vzduchu neodděluje střecha. Coupé naprosto okouzlí svou energií, silou a rychlostí. Navazujíc na tradiční kupé z bavorského Buchloe představuje z pohledu výkonu a sportovnosti vrchol nabídky společnosti Alpina.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.