Sociální sítě
Nahoru

Svatostánek vyznavačů luxusu otevřen s hlavičkou Chopard

Další vlna luxusní kultivace pražského Staroměstského náměstí a Pařížské ulice se blíží ke konci. Ačkoli jsou Dior a Tiffany stále v rekonstrukci, Omega a Rolex své butiky dávno otevřeli a nově se blýská současnými kolekcemi i butik Chopard. V jeho prostorách lze objevit neuvěřitelně pestrou nabídkou exklusivních hodinek, ultra přesných chronometrů, luxusních psacích potřeb i dámských doplňků a diamantových šperků.

Ačkoli disponuje rodinná značka Chopard více než 130 butiky po celém světě a dalšími 1600 místy prodeje, rozhodla se o rozšířit své působení i o pražskou Pařížskou ulici. Právě nedávno otevřený butik, zabírající více než 80 čtverečních metrech, se nově stává dalším „must visit“ místem centra města.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.