Sociální sítě
Nahoru

Nejrychlejší muž světa má vlastní hodinky

Nové hodinky King Power Usain Bolt z limitované edice 250 kusů nesou hodně detailů, které nejrychlejšího běžce světa, Usaina Bolta, připomínají. Jeden z nich je obzvláště zajímavý – pásek hodinek je vyrobený ze zcela stejného materiálu jako běžecké boty, ve kterých pokořil světový rekord v Beijingu v roce 2008.

Hodinky vznikaly za konzultace s Usainem samotným. Jeho přáním bylo, aby tyto nové hodinky připomínaly věci, které jsou mu blízké. Jeho „vítězná“ silueta, umístěna na číselníku na 9 hodinách, dále chronograf, který je symbolem ubíhajícího času. Malý registr chronografu, který sčítá hodiny a je umístěný na pozici 6, je provedený v barvách rodné země Usaina Bolta – Jamaiky. Hodinky jsou vyrobené z keramiky a zlata, což je barva Usainových šťastných bot.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.