Sociální sítě
Nahoru

Design Blomus pro život

Exklusivní německý design v sobě vždy nese notnou dávku geometrie, jakéhosi purismu, hrdosti a zároveň praktičnosti. Krásným příkladem jsou například bytové doplňky značky Porsche Design nebo právě nerezové doplňky pro domácnost společnosti Blomus. Zrovna ta pochází z horského vestfálského Sundernu a v regionu, respektive i mimo něj, je zcela jistě nejvýznamnějším hráčem na poli moderního designu s vysokými užitnými vlastnosti a dlouhou životností.Blomus, zabývající se výrobou nerezových výrobků s vysokou mírou kvality, nedávno navíc získal ocenění „Red Dot Award Product Design 2012“ za produkt Acqua Cool. Jedná se o stylový džbánek na vodu jednoduchého čistého designu kombinující sklo s nerezem. Pod referenčním označením art. 63436 se skrývá jednolitrový džbánek (1 195 Kč) a pod art. 63448 o půl litru objemnější (1 495 Kč).

Heslem této německé společnosti je „Design pro život“, což se ve všech výrobcích Blomus plně odráží, neboť cílem je, aby produkty firmy měly každodenní využití a při tom spojovaly jednoduchost funkce s krásou materiálu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.