Sociální sítě
Nahoru

Nový klenot Karlových Varů: Quisisana Palace

Přímo v historickém centru Karlových Varů se otevřel nový klenot mezi hotely. Luxusní boutique hotel Quisisana Palace nabízí návštěvníkům tohoto lázeňského města nejenom maximální komfort, ale i jedinečnou atmosféru založenou na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Boutique hotel Quisisana Palace se nachází pouhých 300 metrů od proslulé Vřídelní kolonády, kousek od živé nákupní zóny, a nabízí překrásný výhled na břehy říčky Teplá. Kromě 19 luxusně zařízených pokojů jsou hostům k dispozici i wellness, kosmetické či masérské služby. Hotel si zakládá na intimní atmosféře, která bude plně přizpůsobená individuálním požadavkům každého z hostů. Součástí hotelu je i restaurace Café-Restaurant Quisisana ve vídeňském stylu. Ta hostům nabídne široký výběr servírovaných snídaňových menu, obědy i večeře. Hosté hotelu i široká veřejnost si zde budou moci vychutnat exkluzivní vídeňskou kávu praženou přímo v restauraci i prvotřídní zákusky vyráběné jen pro Quisisana Palace. Hotel Quisisana Palace nabízí té nejnáročnější klientele vysoce elegantně zařízené pokoje dýchající atmosférou 19. století, kdy pan Anton Pupp nechal palác postavit pro svoji ženu Marii Mattoniovou. Interiér i exteriér budovy se podařilo zrekonstruovat dle dobových plánů a materiálů, hotel je tedy vkusně zdobený freskami i štuky a hosté mohou obdivovat například původní zábradlí, vitráže.

Hotel nabízí pět typů pokojů. Zcela unikátní sedmdesáti pěti metrové apartmá Safari je propracováno do posledního detailu včetně privátní jacuzzi. Rozlehlá apartmá o ploše od 57 do 74 m² jsou situována do klidného átria a nabízejí jedinečný komfort pro celou rodinu. Výhled na okouzlující centrum města a břehy říčky Teplé nabízí osm apartmá Deluxe Suite (od 71 do 82 m²), ve kterých si hosté mohou užít privátní terasy nebo odpočinku u krbu v relaxačním křesle. Prostornější pokoje Grand Deluxe disponují příjemným balkonem a pohodlné pokoje Deluxe o rozměru od 28 do 32 m² mají výhled do klidného átria pro ty, kteří dávají přednost úplnému odpočinku od ruchu města. Prostorné a luxusní koupelny jsou vybavené exkluzivní řadou kosmetiky značky Bulgari.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.