Sociální sítě
Nahoru

Beefeater – punč nejenom pro královnu

Miliony lidí po celém světě za pár dní oslaví diamantové jubileum Jejího Veličenstva Alžběty II., královny Velké Británie. Tisíce plavidel se vydá v neděli 3. června na Temži mezi 88 královských labutí a na jedné z lodí bude i populární britská panovnice, korunovaná už před šedesáti lety. Připojte se k lidem, kteří připijí na královnino zdraví autentickým britským punčem z Beefeater London Dry Gin. Oslavy v londýnských ulicích potrvají celé čtyři dny.

Punč je ideální koktejl pro velké zahradní a pouliční oslavy. Jeho pití k různým slavnostním příležitostem má ve Velké Británii staletou tradici spojenou s představiteli trůnu. I proto lidé první červnový víkend pozdvihnou sklenice s punčem u příležitosti diamantového jubilea oblíbené Alžběty II.

Beefeater London Dry Gin je pravé destilované srdce Londýna už od roku 1860, kdy si ho zamilovala královna Viktorie, další panovnice, která oslavila diamantové výročí. Beefeater London Dry si oblíbili špičkoví londýnští barmani natolik, že si přípravu koktejlů bez něj neumí představit. Některé jejich recepty navíc nejsou vůbec složité a zvládne si je doma připravit každý. Punč patří mezi ně a ingredience pro pravý britský punč jsou snadno k dostání i v našich obchodech.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.