Sociální sítě
Nahoru

Krejčí Richard James ze Savile Row je nově dostupný

Ulici Savile Row zná v Londýně každý. Jedná se totiž o slavnou třídu krejčích a lze zde sehnat ty nejlépe ušité obleky. Koneckonců, pro oblek na míru si sem chodil i Winston Churchill. Jeden z místních renomovaných krejčích se nyní podílel na spolupráci s Marks & Spencer. Právě výsledek jejich kolaborace právě dorazil do českých prodejen. M&S představuje exkluzivní řadu luxusních pánských obleků  – „Savile Row Inspired by Richard James“!

Formální řada Savile Row umožňuje muži užít si pocit perfektně padnoucího obleku z kvalitního materiálu, aniž by za něj musel utratit jmění. Obchod Richarda Jamese má v krejčovské Savile Row již 20letou tradici. Richard James je známý svým kreativním stylem a používáním neotřelých kombinací barev. Z jeho nové kolekce pro Marks & Spencer k nám dorazí 3 typy obleků (indigo, šedý a s proužky), 6 odstínů košil(od klasické bílé a bledě modré po růžovou a zelenou), 4 druhy polobotek a samozřejmě originální kravaty (celkem 10 barevných kombinací) . Objevte v sobě gentlemana a pořiďte si oblek, ve které budete vypadat skvěle v práci i na formální společenské události! Saka s jedno- či dvoukonflíkovým zapínáním, projmuté slim střihy, kalhoty s poutky na pásek, ruční šití a všechny ty barvy…

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.