Sociální sítě
Nahoru

Nechte si zdát sny o divoké kočce

Pokud zavítáte do anglické metropole a jste milovníkem vozů Jaguar, nemůžete se ubytovat nikde jinde než v londýnském hotelu 51 Buckingham Gate. Elegantní design jednoho z apartmá vychází z klasických i aktuálních modelů společnosti Jaguar: od legendárního E-TYPE ze šedesátých let až po nejnovější Jaguar C-X75. Na tvorbu celého přepychového apartmá dohlížel Ian Callum, ředitel designu společnosti Jaguar.

V luxusním apartmá najdete vzácné materiály, nejkvalitnější kůže, tapety vyrobené na míru nebo drobné sběratelské předměty. Apartmá je navrženo tak, aby návštěvníkovi připomnělo celou historii značky Jaguar až po současnost. Například krbová kamna svým provedením připomínají křivky zadního bočního okna modelu E-TYPE.

Podrobnosti o apartmá naleznete na http://www.51-buckinghamgate.com/jaguar

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.