Sociální sítě
Nahoru

Rado a tenis – stará láska nerezaví

Rado v roli oficiální časomíry na některých z nejvýznamnějších světových tenisových turnajů ztělesňuje vítěznou kombinaci výkonu a firemní filosofie. Jinak tomu nebude ani při své premiéře na 19. ročníku UniCredit Czech Open v Prostějově, jež se bude konat od 4.6.2012 do 8.6.2012.

Švýcarský výrobce hodinek Rado je od roku 1995 v České a Slovenské republice výhradně zastupován rodinnou firmou Dušák, společností KVEDU Praha s.r.o., jež je zároveň vlastníkem maloobchodních prodejen Klenotnictví Dušák. Spolumajitel společnosti, pan Zdeněk Kverka okomentoval návrat značky Rado do tenisového světa: „je to skvělá zpráva pro nás obchodníky i koncové zákazníky. Tenis v českých zemích je velmi oblíbený a rozšířený, skýtá nepřeberné množství příležitostí se prezentovat, podporovat povědomí o značce a s koncovými zákazníky komunikovat. Jsem přesvědčen, že je to správný krok ve všech směrech“.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.