Sociální sítě
Nahoru

Swiss Cheese zpříjemní nejenom letní grilování

Společnost Swiss Cheese, jejíž hlavní prodejna se rozprostírá v Jesenici u Prahy, zpřístupnila svou velkou nabídku sýrů také těm, kteří preferují centra velkých měst. Nově se tak objevují v hotelích, restauracích a vinotékách, kde je o široký sortiment kvalitních sýrů velký zájem. Stále však lze sýry objednávat napřímo, přičemž společnost nově nabízí i již připravené sýrové mísy vhodné pro firemní eventy, soukromé akce či malé koktejl párty.

Nabídka Swiss Cheese je však rozšířena i o další v Čechách stále oblíbenější a náročnou klientelou vyhledávanější sýry. Teplou švýcarskou kuchyni reprezentuje nejenom pokrmy ze sýru Raclette, ale také chutnými sýrovými fondue. Pro tyto dodává nejenom patřičné sýry, nýbrž i pronajímá pro tuto zážitkovou kuchyni nezbytné příslušenství, jakým jsou raclettová kamínka nebo právě nádobí pro sýrové fondue. Portál iLuxus však doporučuje ještě další variantu, totiž přímou objednávku celého servisu. Na přání zákazníka totiž připraví zaměstnanci firmy Swiss Cheese všechny tyto pokrmy přímo tam, kde zrovna chcete!

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.