Sociální sítě
Nahoru

Bentley Praha se otevírá v srdci hlavního města České republiky

Bentley posiluje svou pozici na středoevropském trhu otevřením zastoupení Bentley Praha, které je součástí sítě Porsche Inter Auto CZ. Nové prodejní a servisní místo leží v srdci hlavního města ČR. Moderní showroom nabízí profesionální prodejní a poprodejní služby.

Společnost Bentley Motors zaznamenala v roce 2011 silný růst v celé Evropě a signifikantní nárůst v prvním čtvrtletí roku 2012.  V České republice dosáhl podíl značky Bentley v segmentu luxusních vozů úctyhodného podílu 23%. Jako odezvu na rostoucí poptávku rozšiřuje Bentley své zastoupení v této dynamické zemi v srdci Evropy otevřením pobočky Bentley Praha.

Prodejní místo na ploše 250m² a servis vybavený nejmodernější technikou je  součástí pobočky Porsche Praha-Smíchov a nachází v ulici Vrchlického, v Praze 5. Moderní autosalon v centru města, nabízí profesionální prodejní a poprodejní služby. Modely Bentley ztělesňují příklad nejkvalitnější britské výroby a vyznačují se kombinací přesného řemeslného zpracování předávaného z generace na generaci.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.