Sociální sítě
Nahoru

NetJets Europe: Bezstarostná dovolená s dětmi

Vzhledem k tomu, že se české rodiny právě připravují na léto a snaží se zajistit dovolenou bez starostí, tým NetJets Europe využil své zkušenosti a připravil několik tipů, které pomohou zajistit spokojený let pro celou rodinu.

Oblíbené věci na palubě: Příprava na dovolenou je vzrušující pro celou rodinu a občas může toto očekávání dovést děti až k hyperaktivitě, a to je okamžik, kdy se mohou začít hašteřit. Děti se mohou uklidnit, když jsou v průběhu cesty obklopeny několika známými věcmi z domova, jako například oblíbené jídlo, občerstvení nebo DVD. Posádka NetJets Europe často na palubě připravuje jídlo na míru a dle přání nebo zajistí speciální hračky a filmy, aby se děti v průběhu letu cítily jako doma, což pomáhá předejít jejich přílišnému elánu z cesty.

Minimalizujte čekací dobu: Čekání na letištích je únavné, a to i pro dospělé, proto je dobré tento čas minimalizovat, jak jen je to možné. Je důležité, aby si rodiny společnou dovolenou užily a nekazily si jí nudným čekáním na letišti. Při cestování s NetJets Europe se čekacím časům potřebných u komerčního létání můžete vyhnout a začít si užívat čas strávený s rodinou hned od začátku dovolené.

Buďte flexibilní: Děti jsou nevyzpytatelné a zkoordinovat dovolenou pro celou rodinu může být náročné, a proto je důležité do plánů zakomponovat co nejvíce flexibility. NetJets Europe přizpůsobuje své služby tak, že si klienti mohou objednat let pouze s desetihodinovým předstihem, což hlavně rodinám s dětmi umožňuje zajištění změn na poslední chvíli. Flexibilita je stejně důležitá, i při cestování se staršími dětmi, u kterých s přibývajícím věkem roste touha po nezávislosti a dobrodružství, a o to je obtížnější sladění společného času s celou rodinou. Cestování s NetJets Europe vám umožní navštívit více destinací v rámci jedné dovolené a splnit tak všem členům rodiny jejich přání; takže pokud chtějí rodiče strávit nějaký čas na jihu Francie a děti by rády navštívily Disney Land v Paříži, je možné vše zařídit několika etapovou cestou a letět efektivně z jednoho místa na druhé bez plýtvání času.

Více z rubriky S dětmi

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.