Sociální sítě
Nahoru

Byt podle vlastního přání na exkluzivní adrese

Bydlet na prestižní adrese, v samém centru metropole, na místě, kde si historie podává ruku s moderní současností. To vše nabízejí ojedinělé prostory v pražském Paláci Dlouhá, jen kousek od Staroměstského náměstí i Náměstí Republiky.

A k tomu výhledy na Petřín či na Pražský Hrad, v bezprostředním dosahu nejen uličky Starého Města, ale i nejprestižnější obchody a butiky. Reprezentativní palác s nádhernou architekturou vznikl v roce 1928. A už tehdy v jeho suterénu bylo divadlo, sídlící v něm dosud. Pasáž, atria, kavárna – i to k němu patří. A také ojedinělé prostory od 53 m² až po 280 m² pro byty či kanceláře.

Nabízí je společnost FIM Group, která navíc celý projekt pojala ve stylu Shell & Core – pro majitele jsou byty přichystány v hrubém stavu, bez jakýchkoli omezující a předem daných příček a podobně. Ty jsou vystavěny až po koupi a majitel si tak může zvolit rozdělení prostor podle vlastního uvážení. Stejně tak si ale může zvolit jednu z předem připravených luxusních variant. Samozřejmostí projektu je recepce s ostrahou, bezpečnostní kamerový systém, sklepy a garážová stání. Pasáž domu jsou pak k pronájmu obchodní prostory, které lze flexibilně propojovat. Nejmenší možná plocha je 26 m², největší pak 345 m². Nechybí recepce se čtyřiadvacetihodinovým provozem.

Láká vás žít v místě, kterým kráčela minulost, žije zde přítomnost a patří mu budoucnost? Pak byste Palác Dlouhá neměli přehlédnout. Více o projektu lze najít na www.palacdlouha.eu.

FIM Group (Finanziaria Immobiliare Monferini) je italská developerská společnost, jejíž historie trvá už 50 let. V Česku otevřela pobočku v roce 1998. Jejím hlavním zaměřením jsou rekonstrukce historických budov na prestižních adresách. Kromě Paláce Dlouhá pracuje i na prostorách v Havlíčkově Plaza a na rekonstrukci dvou barokních domů nedaleko Karlova Mostu. A za sebou má rekonstrukci domu v Pařížské 26, v němž byla právě v těchto dnech pronajata poslední volná obchodní plocha. Nově zde má sídlo známá italská společnost Loro Piana, která je vyhlášená výrobou produktů z nejjemnějšího kašmíru a vlněné tkaniny. Kromě ní zde sídlí například tak zvučné firmy, jako jsou Rimowa, Banque Privée Edmond de Rothschild Europe či EP Holding.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.