Sociální sítě
Nahoru

Emirates přináší novou kolekci hraček pro děti

Společnost Emirates, jedna z nejrychleji rostoucích leteckých společností, toto léto přináší speciální kolekci hraček určených dětem všech věkových kategorií. V kolekci Poleť se mnou, příšerko pro děti v předškolním věku najdeme čtyři hravá stvoření Jimbob, Tezz, Camus a Wagga, která jsou rozdělena do tří kategorií: kamarádští plyšáci (Blanket Buddies), tedy plyšová zvířátka držící měkké dečky z ovčí vlny, tvorové bezpečnostních pásů (Seat Belt Critters), což jsou malí tvorečci, kteří se nosí na bezpečnostních pásech, aby pomohli dětem pochopit důležitost bezpečnosti na palubě, a nakonec magnetické kreslící destičky (Magnetic Sketchers), na které mohou nejmenší zákazníci Emirates nechat vyřádit svého vnitřního Picassa a užívat si ve vzduchu hodiny plné kreativní zábavy.

Pro starší děti Emirates připravila celou řadu produktů, na jejichž výrobě se podílela i ikonická lifestylová značka Quiksilver. Kolekce Quiksilveru je navržena v dobrodružném, cestovatelském duchu a nabízí hned tři tematické okruhy – surfování, snowboarding a bruslení. Kolekce obsahuje cestovatelské balíčky zaměřené na rozvoj osobnosti a sebepoznání, peněženky na suchý zip s grafickým designem Quiksilveru a zábavné hrací karty, které obsahují jak inspirativní fotografie od značky Quiksilver, tak fotky nejrůznějších destinací Emirates.

Tyto nové hračky dále rozšiřují široké spektrum zábavy, kterou Emirates mladým pasažérům na palubě nabízí. ICE, přední zábavní systém na trhu, přináší každému členu rodiny spoustu zábavy. Děti mohou sledovat nejnovější kreslené filmy a seriály, poslouchat dětské hudební kanály, hrát interaktivní hry a rodiče mohou v klidu relaxovat a věnovat se vlastnímu programu.

Více z rubriky S dětmi

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.