Sociální sítě
Nahoru

Legendární vůz Ferrari 250 GTO slaví 50. výročí spolu s Hublot

Hublot je partnerem Ferrari napříč celým světem. Společně oslavili také 50. výročí legendárního vozu Ferrari 250 GTO. K této příležitosti se na jednom místě – ve francouzském Champagne regionu, přímo v historickém srdci Domu Pérignon – setkalo 24 majitelů těchto automobilů, přičemž na celém světě je vozů Ferrari 250 GTO jen o něco málo více. Bylo jich vyrobeno pouhých 36.V rámci této události byla představena nová limitovaná edice hodinek Hublot. Každý detail byl navržen tak, aby s vozem korespondoval. Navíc, tyto hodinky si může koupit pouze a jedině majitel Ferrari 250 GTO.

Každé z hodinek mají na můstku v mechanismu vyryté číslo, které je uvedeno na podvozku jednotlivých vozů. Pouzdro modelu má průměr 45 mm a je vyrobené z titanu. Jeho design je inspirován křivkami automobilu. Tourbillon byl vyvinut v manufaktuře Hublot. Pérovník je umístěný na 12 hodinách a evokuje tvar křídlové matice kol. Pásek je z teletiny. Hodinky jsou dodávané ve speciálním balením s motivy Ferrari.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.