Sociální sítě
Nahoru

FASHION TV natáčela na EDEN ISLAND

V těchto dnech dorazil na Eden Island Seychelles tým televize FASHION TV, aby natočil reportáž do rubriky Fashion destination. Tato reportáž se bude na FTV vysílat v září a říjnu tohoto roku.

Zleva: Mária Zelinová, Jana Mutňanská (moderátorky FASNION TV), Christopher Nell – sales manager Eden Island a Jana Štefánková

O veškerý komfort týmu a hladký průběh natáčení se postarala Jana Štefánková, ředitelka společnosti Bling-Bling, která  získala exkluzivní zastoupení pro prodej tohoto unikátního rezidenčního projektu, Eden Island, v České republice a na Slovensku. Eden Island, který se nachází na Seychelách, je rezidenční ostrov s marinou nabízející jedinečnou příležitost pro koupi vily, rodinného domu  nebo apartmánu  do osobního vlastnictví.

Mária Zelinová a Jana Mutňanská (moderátorky FASHION TV) před vilou na Eden Island

Eden Island má strategickou polohu, neboť je spojený s hlavním ostrovem Mahé třísetmetrovým mostem, od mezinárodního letiště je vzdálen jen deset minut autem a od hlavního města Victorie pouhých 5 minut autem. Majitel nemovitosti tak nemusí dále cestovat helikoptérou či lodí, jako je tomu v případě bydlení na ostatních ostrovech.  V ceně každé nemovitosti je molo pro lod´, parkovací stání pro automobil a golfový vozík.  Na ostrově jsou 4 soukromé pláže, tenisový kurt a špičkově vybavené fitness centrum. Security 24 hodin denně je samozřejmostí. Majitel nemovitosti na ostrově Eden splňuje podmínky pro získání rezidence na Seychelách.

Více informací na www.edenisland.sc ,  a nebo www.bling-bling.cz

Jana Štefánková před vilou na Eden Island

Zleva: Mária Zelinová (moderátorka FASHION TV), Peter Smith (sales and marketing director Eden Island), Jana Mutňanská (moderátorka FASHION TV), Craig Heeger (Chairman of Eden Island) , Jana Štefánková, ředitelka Bling-Bling, která zastupuje Eden Island v České republice a na Slovensku.

Jedna z pláží na Eden Islandu.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.