Sociální sítě
Nahoru

LOUIS VUITTON FASHION JEWELRY

Nová kolekce bižuterie Louis Vuitton Fashion Jewelry reinterpretuje typické prvky stylu této značky podobě luxusních a hravých módních doplňků.

Kultovní témata značky tak dostávají nové, široké pole k sebevyjádření. Speciální pantový závěs a slavný zámeček S-lock, tradiční prvky převzaté z kultovních cestovních kufrů, se zde objevují v postříbřené podobě na náramku z černé pryskyřice a laku; sadu dotváří prsten ve stejném stylu.

Náramky z pryskyřice jsou zdobené technikou vícebarevného rytí (guilloché) do kovu nebo želvoviny. Límec a náramek v jedné sadě – současný módní hit – oslňují svým leskem. Obdiv, který značka Louis Vuitton chová ke stylu Art Deco, je patrný v geometrických korálech na několika vláknech, prokládaných kovovými střapci a kombinacemi lesklých kulatých a fasetovaných korálků zdobených Swarovski Elements. Výsledkem je úchvatný doplněk ve stylu třicátých let, velmi vhodný i na večerní příležitosti.

Padesátým letům a motivu Damier zase skládají poctu korále v šedobílé paletě, s pryskyřičnými korálky a sametovou stuhou. Sadu doplňuje prsten, náušnice a brož ve stejném stylu.

Tato nová kolekce se kombinuje know-how francouzských a italských řemeslníků s alchymií materiálů a textur – a výsledkem jsou korále, prsteny a náramky, které oslní svojí krásou a originalitou.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.