Sociální sítě
Nahoru

Svůdnost Dessous l Dessus

Spodní prádlo Prima Donna – udělejte si čas a užívejte si

Nová kolekce spodního prádla značky Prima Donna má zcela výstižné heslo: udělejte si čas a užívejte si! Pokud totiž oblečete toto luxusní superženské prádlo, jistě si užijete každou minutu jeho nošení.

Prima Donna nabízí prádlo až do velkých velikostí a toto léto má jeho kolekce ještě ženštější nádech: delikátní materiály a výšivky a perfektně sedící střihy. Spodní prádlo Prima Donna nejen skvěle sedí v jakékoli velikosti, ale také má velmi módní a svěží design.

Liesbeth Van de Velde, Prima Donna brand manažerka říká: „Je to každoroční výzva pro naše návrháře. Každou sezónu navrhujeme zcela novou linii spodního prádla, které bude skvěle sedět i ženám s většími velikostmi. Naše podprsenky se vyrábí až do velikosti košíčku I a formují prsa velmi atraktivním a elegantním způsobem. Stejně tak i kalhotky a stahovací spodní prádlo u nás najdete od velikosti 38 až do velikosti 52.“

Prádlo značky Prima Donna je prodeji v největší prodejně s luxusním spodním prádlem v České republice, Dessous l Dessus, v pátém patře Domu módy v Praze na Václavském náměstí a v Králodvorské ulici 7.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.