Sociální sítě
Nahoru

Sylvester Stallone a další hodinky ve sbírce

Během premiéry dlouho očekávaného snímku Expendables 2, který bude uveden do českých kin 6. září pod jménem Postradatelní 2, byl Sylvester Stallone spatřen s novými hodinkami. Ačkoli ve snímku nosí celou dobu absolutně dokonalé a hlavně nepřehlédnutelné Panerai Bronzo Luminor 1950 Submersible 3-Days Automatic na procházku po červeném koberci v Anglii a Francii sáhl po nových Patravi TravelTec.Jedná se o slavné hodinky s možnou trojicí časových zón, což se při cestách mezi časovými pásmy, a to hlavně z USA na starý kontinent, rozhodně hodí. Model Patravi TravelTec z růžového 18kt zlata pochází z dílen Carl F. Bucherer a jsou dostupné i u nás. Hodinky jinak nabízí chronograf, datum a už na dálku je lze rozpoznat díky výjimečnému způsobu prošití řemínku.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.