Sociální sítě
Nahoru

Diana Krall zahraje v Praze nový materiál

Už 12. listopadu se promění pražské Kongresové centrum ve svatostánek jazzové hudby, kterému bude dirigovat úchvatná Diana Krall. Již po třetí tak budeme mít možnost zaposlouchat se do její výpovědi, tentokráte spojené s novým materiálem, který vychází v říjnu na nové desce Glad Rag Doll. A právě její přebal byl v tomto týdnu světu odhalen. Ten je inspirován 20. lety minulého století, které pianistka tak strašně moc obdivuje. K ztvárnění tak půvabného přebalu, právě vznikajících stránek a připravovaných plakátů ji dopomohl slavný fotograf Mark Selinger, který pro Dianu fotil už přebal na osm let starou desku The Girl In The Other Room. Tentokráte se však oba nechali inspirovat tématikou Ziegfeldova kabaretu a fotografiemi, které ve dvacátých letech nafotil Alfred Cheney Johnston.Ti pozornější, kteří se nenechají svést hlasem a vzhledem spanilé Kanaďanky během vystoupení, určitě zaznamenají i její levé zápěstí. To totiž povětšinou zdobí hodinky značky Rolex, přičemž poslední dobou to byl model Lady-Datejust Pearlmaster. Jedná se o jemný elegantní kousek s 29mm pouzdrem z bílého zlata, jehož luneta je zdobena 12 diamanty. Pod safírovým sklíčkem s tradičním kyklopem, tedy lupou zvýrazňující datum, jsou římská číslice a trojice základních ruček náležící vlastnímu automatickému strojku, který navíc disponuje tradičně COSC certifikací. V Praze jej lze sehnat v nedávno otevřeném mono-brand butiku v Pařížské ulici, kde v nabídce nechybí ani další verze ve žlutém či everose 18kt zlatě, případně i s diamantovou nadílkou.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.