Sociální sítě
Nahoru

Myši s hravým designem

Nová umělecká řada stylových myší Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Edition roztančí vaši kancelářskou práci. Mezi hlavní přednosti těchto myší patří jejich ergonomický tvar, jedinečný styl a unikátní design od světových průmyslových designérů. Květiny, ornamenty či čistě hravá grafika potěší oko a zpříjemní každodenní práci všem majitelům nových myší společnosti Microsoft.

Stylové myši řady Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 jsou určeny nejen pro práci v kanceláři, ale díky kompaktním rozměrům se hodí zejména na cesty. Díky technologii Blue Track jsou tyto myši použitelné téměř všude. Letištní hala, hotelový pokoj či lehátko u bazénu jsou jen výběr z nevšedních míst, kde lidé myši používají. Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 snadno funguje i na lavičce v parku, na sedadle ve vlaku či na desce kuchyňské linky, jsou vždy stylové a uživatelsky pohodlné.

Kromě originálního designu má tato řada i praktické vlastnosti. Například miniaturní USB přijímač, který po zasunutí do notebooku nepřekáží a myš tak stačí pouze vyndat a používat. Díky tomu je vždy v pohotovostním režimu a připravena k práci. Jedna baterie bohatě vystačí až na osm měsíců denního provozu a v případě chybějící energie upozorní uživatele diskrétní indikátor stavu baterie. Myši jsou určeny pro praváky i leváky.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.