Sociální sítě
Nahoru

Vyhrajte vstupy do degustačního autobusu Jameson

Portál iLuxus se nesnaží pouze informovat o zajímavostech ze světového a tuzemského trhu, rád také pomáhá a spolupořádá akce. Nyní se rozhodl vylosovat tři šťastlivce, doufejme, že věrné čtenáře portálu o luxusu, a obdarovat je malou pozorností. Tou jsou vstupy pro dvě osoby do J Baru v Jameson busu na degustaci a láhev této lahodné irské whiskey.Příznivce Jameson Irish whiskey – a že jich v Čechách je – loni jí vypili 412 000 litrů (zdroj IWSR) – čeká ojedinělý pohyblivý svátek.. Vyznavače této značky tedy zajisté potěší, že do České republiky opět míří Setra 328 DT, čtyři metry vysoký a devatenáct tun těžký patrový autobus s výsostnými znaky nejprodávanější irské whiskey na světě, aby prezentoval kompletní portfolio Jameson Single Distillery v Midletonu.

Soutěžní otázka: Kolikrát je jemná irská whiskey Jameson destilována?

a) 1x

b) 2x

c) 3x

Správné odpovědi zasílejte prosím na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz a to do 27.8.2012 do 16:00

Správná odpověď číslo 10:

Dva vstupy do J Baru v Jameson busu na degustaci + láhev Jameson (29. 8. v 19 hod)

Správná odpověď číslo 50:

Dva vstupy do J Baru v Jameson busu na degustaci + láhev Jameson (29. 8. v 19 hod)

Správná odpověď číslo 100:

Láhev Jameson

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.