Sociální sítě
Nahoru

Delikátní paštiky Pâté du Chef

Každý milovník masa dostane čas od času chuť na delikátní paštiku. Na výběr má potom dvě možnosti. Ti zkušenější si mohou připravit svojí domácí a ti méně odvážní si jistě vyberou mezi prémiovými paštikami Pâté du Chef. Ty jsou na českém trhu od roku 2008 a díky své kvalitě již získaly několik ocenění. Pâté du Chef nabízí nejen neobvyklá spojení paštiky s různými ingrediencemi, ale zároveň dokáže zaujmout originálním způsobem balení.

Mezi oblíbené příchutě, které jsou vhodné k servírování třeba jako předkrm, se nepochybně  řadí Mousse de Canard, nebo-li Kachní paštika se šampaňským, Goose mousse with raisins, nebo-li Husí paštika s rozinkami nebo třeba Smooth Pâté with Salomon, čili netradiční Lososová paštika. V sortimentu této značky naleznete jak klasické příchutě paštik, tak třeba i různé netradiční zvěřinové paštiky, a proto si svou oblíbenou příchuť vybere opravdu každý. Pâté du Chef není kreativní jen v příchutích a druzích paštik, ale také v různorodém balení. V nabídce tak naleznete klasické plátky, teriny a barquetky, paštiky v tunýlkách a blocích, oblíbené a tématicky laděné paštiky v keramických nádobách a specialitou jsou nepochybně paštikové dorty. Portál iLuxus vám nyní přináší soutěž právě o deset paštikových dortů, přičemž vyhrává každý padesátý správný email. Vybírat můžete z variant brusinka, oříšek nebo pečené maso a odpovídat na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz 10.září 2012, a to do 16:00. Nápověda se pak skrývá zde.

Soutěžní otázka zní: Kdo vyrábí paštiky Pâté du Chef?

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.