Sociální sítě
Nahoru

Tomáš Hron nesundá hodinky Invicta z ruky

Velká cena České republiky v Brně přilákala nejenom 140 000 návštěvníků, ale také tváře běžně se na motoristických událostech neobjevující. Jedním z nich byl i držitel osmi světových titulů v thai boxu Tomáš Hron. Ten se na sklonku loňského roku stal ambasadorem hodinářské značky Invicta, kterou si zamiloval především díky enormním velikostem a výraznosti jednotlivých modelů. Tento víkend nechyběl ani na brněnském Masarykově okruhu, kde se snažil podpořit svého „stájového kolegu“ z ambasadorského týmu Invicta Karla Abrahama. A jeho zápěstí? To zvýraznily hodinky Invicta Reserve Venom, jejichž obří 54mm ocelové pouzdro, jakoby Tomášovu levačku ani nezatěžovalo.

Velká pouzdra však miluje i Abaja, který s nimi však nemůže jezdit a proto si je obléká ihned po dojezdu. A právě toto české želízko v ohni, jehož Ducati zdobí číslo 17, konečně prolomilo smůlu, jež jej od začátku sezóny provází. Velkou výhrou tak byla nejenom skutečnost, že Karel Abraham konečně dojel, ale také, že se umístil na skvělém 9. místě. To je doposavad nejlepší umístění, kterého na domácím okruhu dosáhl.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.