Sociální sítě
Nahoru

Hole in one na Prezident Trophy opět nepadl

Přední české tituly, Top Class a Luxury Style & Exclusive Shopping Magazine Guide, se již po třetí staly hlavním mediálním partnerem prestižního a váženého golfového turnaje Prezident Trophy. Ten se letos konal u příležitosti oslavy  pátých narozenin Golfu Mladá Boleslav na hřišti Sand Martin´s Holes.Největšími motivačními lákadly turnaje byla cena, kterou věnovala společnost EDEN ISLAND SEYCHELLES v zastoupení Ing. Jany Štefánkové ze  společnosti BLING-BLING a to hole in one na jamce číslo 14, kde věnovala týdenní pobyt na EDEN ISLAND SEYCHELLES pro 4 osoby! Bohužel výherci chybělo pouhých 86 cm.

Dalším trhákem byla cena od společnosti Beny Jewellery, jež věnovala hodinky TAG Heuer, o které se soutěžilo spravedlivě a to na konci turnaje, kde se losovalo ze všech scorecard.

Na turnaji opět panovala skvělá nálada a bylo o hráče skvěle postaráno skvělým cateringem, který opět zajistil Golf Club Mladá Boleslav.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.