Sociální sítě
Nahoru

Harley-Davidson nabízí limitované výroční modely

Rok 2013 bude po celém světě ve znamení oslav 110. výročí motocyklů Harley-Davidson. Protože se jedná o významný mezník, Harley-Davidson vyrobí limitovanou edici výročních motocyklů k 110. výročí, do které zařadí vybrané motocykly, které tak budou oslavovat historii této značky. Každý z výročních modelů Harley-Davidson bude mít přiděleno sériové číslo a bude se vyznačovat exkluzivním lakem a pamětním znakem na nádrži. Vyrobené množství se bude lišit model od modelu a bude striktně limitované, aby byla zaručena jejich exkluzivita.

Oslavy k 110. výročí Harley-Davidson vyvrcholí v Milwaukee v období mezi 29. srpnem   a 1. zářím roku 2013. Informace ohledně akcí, programu a zboží k této události jsou k dispozici na www.harley-davidson.cz.

Zlatým hřebem každého z výročních modelů je bronzový znak na palivové nádrži na černě poniklovaném podkladu. Lesklé logo H-D ve zlatavém odstínu, které je vzorované kováním metodou „cloisonné“, je vloženo do hlavní části znaku ve tvaru „single wing”. Navíc k tomuto originálnímu pamětnímu znaku, bude mít každý z výročních modelů další výroční označení, které bude specifické každému modelu a speciální úpravu. Každý model bude mít sériové označení.

Všechny modely k 110. výročí se budou vyznačovat exkluzivním bronzovo-černým vintage lakem. Tyto modely budou k dispozici s veškerým továrně dostupným příslušenstvím už ve standardní výbavě.

Speciální modely:

– 1200 Custom 110th Anniversary Edition (limitovaný počet 1 500)

– Super Glide Custom 110th Anniversary Edition (limitovaný počet 1 450)

– Fat Boy Special 110th Anniversary Edition (limitovaný počet 1 750)

– Heritage Softail Classic 110th Anniversary Edition (limitovaný počet  1 900)

– Road King 110th Anniversary Edition (limitovaný počet  1 750)

– Electra Glide Ultra Limited 110th Anniversary Edition (limitovaný počet 3 750)

Každý z motocyklů  CVO výroční limitované edice bude charakteristický exkluzivním provedením v laku Diamond Dust a Obsidian.

Speciální modely CVO:

– CVO Ultra Classic Electra Glide 110th Anniversary Edition (limitovaný počet

1 100)

– CVO Road King 110th Anniversary Edition (limitovaný počet  900)

– CVO Road Glide Custom 110th Anniversary Edition (limitovaný počet 900)

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.