Sociální sítě
Nahoru

Audi vyrukovalo s ostrou verzí RS5 Cabriolet

Na jaře příštího roku pustí Audi do prodeje nový ostrý kabriolet RS5, který tak navazuje na své slabší verze A5 Cabriolet a S5 Cabriolet. Otevřený požitek z jízdy ještě více umocní pohonná jednotka 4.2 FSI o výkonu 450 koní.

Design nového Audi RS5 Cabriolet z pětkové řady nikterak nevyčnívá. Tedy až na příď vozu. Charakteristickou velkou masku se čtyřmi kruhy doplnily mohutné nádechy v nárazníku, které si Cabriolet půjčil z modelu RS5 Coupé. To samé se dá říci o zadním difuséru. Tak jako u ostatních kabrioletů se novinka ingolstadtské automobilky spoléhá na plátěnou střechu, která je zvýrazněna chromovými rámečky.

Interiér kabrioletu RS5 jasně připomíná ostrou verzi. Tříramenný kožený volant se zploštěnou spodní částí nebo hliníkové doplňky v podobě pedálů a ovládacích prvků na středovém panelu, to jsou jasné prvky verze RS. To vše umocňují kožené sedačky s vynikajícím postranním vedením.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.