Sociální sítě
Nahoru

Rezidence třetího tisíciletí pro milovníky designu a technologií

Milovníci soukromí, pohodlí, bezpečí a „zeleného životního stylu“ se mohou těšit na nový rezidenční projekt, který právě vyrůstá v jedné z nejatraktivnějších pražských městských částí – Bubeneč Gardens. Tato zcela ojedinělá obytná budova nastavuje laťku unikátního bydlení v Praze velmi vysoko. Stylová oáza bydlení spojuje dosud nevídanou úroveň komfortu s prestižní lokalitou, výjimečnou architekturou a nejmodernějšími technologiemi.

Budova je tvořena sedmi bytovými jednotkami pod jednou střechou, které se svou velikostí pohybují od 170 do 560 m2 a poskytují mimořádně vysoký standard bydlení. Velkorysé dispozice a pohodlné venkovní prostory byly pečlivě navrženy tak, aby vytvořily moderní a komfortní bydlení. Každý byt má velké terasy, k bytům v přízemí jsou připojeny samostatné zahrady.

Pod jednou střechou se skrývají dvě exkluzivní dvoupodlažní apartmá – jmenovitě Garden House a penthouse Belvedere – a pět jednopodlažních bytů s velkoryse dimenzovanými soukromými zahradami a terasami. Noblesní prakticky řešená obydlí jsou navržena jako otevřená obytná plocha s velkými hlavními ložnicemi se šatnami a koupelnami přístupnými z ložnic.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.