Sociální sítě
Nahoru

Hublot a 12 světových boxerských špiček v jednom ringu!

Hublot , světová značka hodinek, a WBC, Světová Boxerská Rada, společně vstoupily do pomyslného ringu. Spolu s 12 legendárními boxerskými špičkami uspořádali aukci, jejíž výtěžek putoval na nově založené konto fondu WBC, který je určen vysloužilým boxerům.  Předmětem aukce bylo 12 speciálních kusů hodinek Hublot, signovaných obdivovanými šampiony, jakými jsou Mike Tyson, Sugar Ray Loenard, Lennox Lewis, Jeff Fenech, Larry Holmes, Tommy Hearns, Roberto Duran, a další..

Gala večer se konal v hotelu v Las Vegas a aukce probíhala pod záštitou aukčního domu Bonhams. Výtěžek z aukce zněl na krásných 1 milion dolarů a každý z vydražených kousků si jeho nový majitel odnesl přímo z rukou šampiona, kterému byly dané hodinky zasvěcené. Největší výtěžek přinesly hodinky se jménem Sugar Ray Leonard. Nový majitel si je odnesl za úctyhodnou sumu 145 000 dolarů. Na druhém místě „aukčního zápasu“ skončil dvojnásobný světový šampión v těžké váze Mike Tyson. Třetí příčku obsadily hodinky, které jsou věnovány jménu Lennox Lewis.

Limitovaná edice hodinek je navržena v designu, který připomíná ikonický pás šampionů, kterým byl vždy ohodnocen pouze ten nejlepší. Hodinky jsou směsicí modernismu a grafického designu. Jsou vyrobené z 18karátového zlata (speciálně vyvinutého v dílnách Hublot, nesoucího název King Gold), keramiky a titanu. Jejich rozměry, 48 mm v průměru pouzdra, prezentují sílu tohoto dynamického sportu. Hodinky nabízejí detaily připomínající svět boxu – speciální sčítač a také symbol světového boxu na zadní straně pouzdra. Každé hodinky nesou podpis šampiona, kterému jsou zasvěceny. Pásek z aligátoří kůže a kaučuku má zelenou barvu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.