Sociální sítě
Nahoru

Veletrh ve znamení svatby

Plánujete svatbu? Pak neváhejte a vyrazte ve dnech 9. a 10. listopadu do elegantních prostor hotelu Crowne Plaza Prague v pražských Dejvicích, kde naleznete perfektně zorganizovaný a přehledný veletrh všeho, co musí budoucí svatební pár promyslet. Sestavte si s dostatečným předstihem svůj svatební tým z těch nejlepších profesionálů.

Letošní novinkou na Expu bude již zmíněný Gauč s profíkem. V sobotu 10. listopadu budou probíhat bloky rozhovorů s odborníky z různých svatebních oborů, můžete se těšit na téma Svatební šaty, Svatební koordinace, Svatby s cizincem (v angličtině), Svatební fotografie, Svatební video, Svatební dorty, Děti na svatbě a mnohé další. V pátek devátého i v sobotu desátého se budou opakovat velké svatební přehlídky, kde se představí svatební šaty, pánské obleky, oblečení pro děti i domácí mazlíčky. Pozornost si jistě zaslouží premiéra nové kolekce Pronovias 2013 pod taktovkou svatebního domu Nuance nebo autorská přehlídka návrhářky Heleny Mertlové.

Další novinkou bude sekce vizáže a krásy Beauty Boudoir. V několika salóncích naleznete vše, co souvisí s krásným vzhledem, vizážistky, hubnoucí programy, poradíme vám, jak pečovat o pleť. Nechte se vyžehlit, nalíčit, hýčkat a v mini fotoateliéru Petra Pěluchy vyfotit. Více informací www.svatebniexpo.cz

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.