Sociální sítě
Nahoru

Telefon CAT na sjezdovku jako dělaný

Není mnoho malých kluků, kteří nezatoužili po řízení skutečného bagru a vyhloubení akrového kráteru na vlastním dvorku. I když nakonec většina z nás z tohoto dětského snu vyroste, touha po opravdovém nástroji pro špinavou a pořádnou práci zůstává. Značka CAT si tento fakt uvědomuje a kromě bagrů, motorů a generátorů nabízí také jedinečnou kolekci oblečení, stylových hodinek a nově také mobilních telefonů.

Jak už je u produktů CAT zvykem, dvojice nových modelů telefonů je charakteristická svým nepřehlédnutelným, ale především kvalitním robustním zpracováním. Po bocích odolná tvrzená guma imitující vzorek pneumatik bagru do toho nejtěžšího terénu. Vpředu tvrzené bezpečnostní sklo chránící displej. Vzadu dva ocelové šrouby, která drží zadní kryt z kombinace hliníku a tvrzeného plastu.

Nepřehlédnutelný mobil CAT B10 (8 990 Kč) je vhodný také pro aktuální zimní radovánky v Alpách na ledovcích. I sebelepšího lyžaře občas potká pád na zledovatělé sjezdovce, proto by měl přemýšlet nad patřičnou ochranou zařízení a předmětů po kapsách. Telefony CAT jsou od základů projektovány i proto nárazy. Navíc s vyšším modelem CAT B10 s operačním systémem Android lze kdykoli na sjezdovce zkontrolovat stav počasí, vrstvu sněhu nebo změřit ujetou vzdálenost pomocí GPS.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.