Sociální sítě
Nahoru

Vzácná návštěva ve společnosti Alukov HZ

Na pozvání majitele Alukovu HZ, spol. s r.o. pana Jana Zitka navštívil 9.října společnost Alukov a město Chrudim bývalý ministr spravedlnosti USA pan John Ashcroft. Během návštěvy výrobního závodu byl seznámen s technologií výroby mobilních zastřešení bazénů a teras a zároveň byla předvedena exhibiční montáž zastřešení vířivé vany Orlando®, na který společnost Alukov vlastní patent v mnoha zemích celého světa.

John Ashcroft

V následném rozhovoru s manažery společnosti se John Ashcroft zajímal zejména o aktivity Alukovu v USA a při té příležitosti byla živě prodiskutována i strategie rozvoje značky Alukov v USA a na celém americkém kontinentu. Po ukončení návštěvy odjel do Prahy, kde byl hlavním hostem večerního zpravodajství ČT1.

Majitel společnosti ALUKOV HZ Jan Zitko (vpravo) a John Ashcroft

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.