Sociální sítě
Nahoru

Tourbillon pod milión! Frederique Constant překvapí

Mladá agilní společnost, v jejíž čele stojí manželský pár, který ji založil a pojmenoval po svých předcích, velmi ráda konkuruje tradičním velikánům hodinařiny. Snaží se tedy o vývin klasických komplikací, k čemuž si však dopomáhá nejmodernějšími technologiemi. Není tedy divu, že její úchvatný Slimline Tourbillon Manufacture s automatickým nátahem využívá například křemíkové součástky, jako je krokové kolo a kotva, čímž snižuje tření a zlepšuje přesnost chodu. K technickému zázraku, jež je regulován tourbillonem, však v tomto případě náleží velmi tradiční design 43mm pouzdra a klenutý stříbrný číselník. Kromě zobrazení času nabízí tyto hodinky také dvouramennou ručku, jež připomíná, zda je noc či den.

Exemplář vznikl ve 188 kusech v oceli se zlatou lunetou a vyjde na pouhých 719 990 Kč. Jedná se tak o jedny z mála hodinek světového trhu, které se mohou pyšnit vysokou komplikací, jakou je tourbillon, a vyjdou na částku nižší než je milión českých korun. Objednat je pak lze v největším českém hodinářství Koscom.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.