Sociální sítě
Nahoru

Jameson uvedl speciální edici své whiskey

Zelená je barvou života a volnosti. Právě proto si ji možná kdysi Irové zvolili jako barvu svého velkého dne. Zelené oblečení, zelené jídlo se tak staly tradičními symboly irských oslav Sv. Patrika. A protože každý irský vlastenec se 17. března strojí do zeleného anebo si pochutná na špenátových těstovinách, pozadu nemůže zůstat ani čistokrevná irská značka Jameson, která nechala láhev své whiskey speciálně pro tuto příležitost obléci do zelené etikety s tradičními irskými symboly. Limitovaná edice nejprodávanější irské whiskey je skutečně slavnostní. Etiketu lahve navrhoval světoznámý designér David A. Smith, jehož kariéra začala v pouhých šestnácti letech. Jeho díla dnes můžeme vidět například v londýnském muzeu Victorie a Alberta. Svou inspiraci pro vytvoření etikety David A. Smith hledal v dublinských pubech, kde si ho lidé vychutnávají po celé generace a jak můžete sami posoudit, podařilo se mu na ni zachytit slavnostní náladu, která z ní na první pohled vyzařuje. Spojení tradičních ornamentů s novými dodávají lahvi zcela nový rozměr a prostřednictvím oslav pod značkou Jameson St. Patricks Live Celebrations obletí celý svět. Typicky irský svátek Den Svatého Patrika už dávno překročil hranice své vlasti. Slavit ho chtějí lidé po celém světě a i tentokrát k tomu budou mít příležitost. Party v Praze s názvem JAMESON ZONE, která je součástí oslav Jameson St. Patricks Live Celebrations letos 16. března opět spojí světové metropole. Kromě Dublinu, Bombaje nebo Dubaje budou mít skvělou možnost se pobavit i Češi. Klub Roxy a Dlouhá ulice zažijí i letos velkolepou oslavu Sv. Patrika, na které znovu nebudou chybět Tata Bojs a desítky špičkových DJs. Česká party naváže na velký úspěch z loňska, kdy v Dlouhé ulici nebylo k hnutí a právě Tata Bojs dokázali pražskému publiku pořádně rozproudit krev v žilách.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.