Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Hublot se vzorem zebry

Společnost Hublot znovu vyslyšela volání džungle. Po úspěšném uvedení modelů Leopard Bang a Boa Bang představuje hodinky s módním zebra vzorem. Hodinky Big Bang „Zebra Bang“ jsou zebrovaného vzoru plné, je na pásku, na pouzdru i na číselníku. S těmito černobílými pruhy noc a den splynou v jedno. Pouzdro o průměru 41 mm, černá keramika, luneta osázena 17 topazy a 31 spinely jsou předvedeny v blyštivém světle osmi diamantů, vsazených do číselníku. Hodinky jsou vybavené chronografem, přičemž uložený strojek má automatický nátah. Pásek je kombinací kůže a kaučuku. Hodinky Big Bang „Zebra Bang“ mají několik variant různých materiálů – jsou k dostání také v 18karátovém červeném zlatě či v bílé keramice. Všechny tři varianty jsou limitované 250 kusy.Oficiální představení hodinek proběhne za necelé dva týdny, a to v průběhu ženevských veletrhů, na kterých portál iLuxus nebude chybět.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.