Sociální sítě
Nahoru

Victoria Beckham v Simple concept store

Od sezóny jaro/léto 2013 představuje módní concept store Simple kolekci dámské konfekce, kabelek a slunečních brýlí přední britské stylové ikony současnosti Victorie Beckham. Nápadná, výtvarně čistá a stylově ucelená  kolekce na sezónu jaro/léto 2013 s jistotou a sebedůvěrou navazuje na typický styl značky.

„Cílem kolekce jaro/léto 2013 bylo představit nové prvky a siluety při zachování stěžejních návrhářských kritérií značky. Kvalita a luxus jsou pilířem kolekce, jíž definuje všestrannost, modernost a pohodlí. Charakteristické siluety a detaily se objevují v nových podobách, což mi umožnilo dále zkoumat ženskou siluetu a zkoušet, jak žena reaguje na svůj oděv a jak se v něm cítí. Mojí osobní výzvou bylo tvořit to, co bych sama chtěla nosit a co si myslím, že by zákaznice značky Victoria Beckham ráda nosila,“ komentuje  kolekci autorka.

A tak přesto, že dosud Beckham navrhovala především šaty, kolekce na sezónu jaro/léto 2013 obsahuje také  halenky, sukně a kalhoty lichotící ženské postavě. Slušivé šikmo střižené sukně v kombinaci se vzdušnými košilemi nebo krátkými kabátky,  černými širáky a botami bez podpatku  představují zcela novou, svěží siluetu. Šaty, které  stále tvoří podstatnou část kolekce, jsou pro nadcházející sezonu krátké áčkové, minimalistické košilové, romantické z bavlněné krajky či žensky svůdné z průsvitného šifonu. Kolekce Victoria Beckham jaro/léto 2013 bude v prodeji v Simple concept store od února 2013.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.